| Nyheter
Vill du gå utbildningen till Automationsingenjör redan i höst, men saknar behörighet i Programmering 1? Anmäl dig till våra intensiv-worklabs augusti.

Våra intensiv-worklabs är ett perfekt sätt för dig som saknar behörighet i programmering 1 att få de förkunskaper du behöver för att gå våra utbildningar till Automationsingenjör.

Worklabsen består av fyra digitala träffar under augusti (12, 17, 19, 24 augusti) och ska ge dig kunskaper inom programmeringens grunder, och dess processer, verktyg och uttryck. Observera att höstens worklab sker under en komprimerad period jämfört mot vårens och att det därför kan upplevas som ett intensivare upplägg.

Vi rustar dig med en detaljerad kursplan och en skräddarsydd studieguide, framtagna tillsammans med en erfaren utvecklare med pedagogisk erfarenhet.

Efter att du har gått alla fyra worklabs väntar ett behörighetsprov. Klarar du det blir du behörig i programmering 1 som är ett behörighetskrav till utbildningen Automationsingenjör på Iris YH! Du kan endast göra provet om du bedömer dig klara det utan worklab-tillfällena.

Läs mer om kursen och anmäl dig här > 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta antagning.yh@iris.se så hjälper vi dig!